dimarts, 18 de juny del 2024

SANT JOAN DESPÍ 2024 - X TORNEIG DE TIR AMB ARC SANT JOAN DESPÍ

15 DE JUNY DE 2024

Quan s'apropa la data de Sant Joan sempre hi ha a la ment d'un arquer una trobada molt especial, el Torneig de Tir amb Arc de Sant Joan Despí.

Un torneig que arriba enguany a la seva desena edició amb plena vitalitat i a la que, naturalment, el Club Tir amb Arc Arquers del Montmell, no hi podíem faltar.

Un torneig que es desenvolupa en el format d'una tirada a 18 metres amb diana reduïda, en el nostre cas, per arc tradicional i longbow, de 40 cm.

La competició es fa per la tarda i acaba sempre poc abans de que es pongui el sol i consta de dues rondes de 30 fletxes cadascuna sent el guanyador del torneig l'arquer que ha aconseguit fer més punts.

Pel que fa a la nostra representació en Jaume Montull Rué amb arc longbow va obtenir un total de 450 punts que el proclamaren campió de la seva modalitat.

Per altra banda la Maria Elisa Montserrat Batet amb arc tradicional va obtenir un total de 459 punts aconseguint una molt meritoria cinquena posició.

Una vegada acabat el torneig, com ja es habitual, hi va haver un gran pica-pica per a refrescar-se i anar agafant forces i, una vegada feta l'entrega dels premis als guanyadors s'acaba la festa amb la tradicional coca de Sant Joan i unes copes de cava.

Per la nostra part agrair un any més el bon fer de l'organització que una vegada més ens ha fet sentir com a casa. Tornarem l'any que bé...

Més fotos del torneig a:

https://photos.app.goo.gl/bFiiXi87siQstY5J7