dilluns, 22 de juliol del 2024

ENCAMP (ANDORRA) 2024 - X TORNEIG INTERNACIONAL VILA D'ENCAMP

 20 DE JULIOL DE 2024

Un any més tard tornem de nou a Andorra per a participar en la 10ena. edició del Torneig Internacional Vila d'Encamp d'Andorra, un torneig que ja està marcat en la nostra agenda com una de les competicions fixes de cada any.

En total aquest any hi han hagut sis modalitats o disciplines de tir amb arc: Arc Històric, Arc Longbow, Arc Tradicional, Arc Nu, Arc Recorbat i Arc Compost. Modalitats ben diferenciades les unes de les altres que atragueren a la competició a més de setanta arquers vinguts de molt diferents llocs.

La modalitat de competició en aquest torneig es la de Round 900, es a dir tirar 90 fletxes en total. Es fa en tres tandes de trenta fletxes cadascuna a dianes a diferents distancies i mides. El guanyador de cada modalitat és aquell que fa més punts en la suma de les diferents sèries.

Les que ens interesen a nosaltres com a club segons la participació dels nostres arquers son les de arc Històric i Arc Tradicional que en ambdues es tira a una diana de 122cm. primerament 30 fletxes a 40 metres, 30 fletxes més a 30 metres i acaba amb unes altres 30 a 20 metres.

I pel que fa als resultats dels arquers del Club Tir Amb Arquers del Montmell val a dir que va ser tot un èxit doncs tots dos van aconseguir la primera posició en les seves modalitats, així doncs:

- Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat Arc Tradicional, sènior dona, va ser la guanyadora amb 643 punts.

- Jaume Montull Rué en la modalitat d'Arc Històric, sènior home, va fer el mateix proclamant-se guanyador amb 610 punts.

Un bon començament per una nova etapa del Club que s'acaba d'establir a la localitat penedesenca de Sant Jaume dels Domenys al Baix Penedès on hem fixat la nostra seu i d'on esperem fer moltes coses.

Com sempre agrair al Club de Tir amb Arc TAU la seva bona organització i bon fer que ens ha fet sentir-nos de nou com a casa. Enhorabona, gracies a tots i fins la propera


Més fotos del torneig a:

https://photos.app.goo.gl/fcZU7tJx7Gs7mbCQ9