dimecres, 20 de març del 2024

L'ARBOÇ 2024 - II TROFEU MEMORIAL SALVADOR INGLÉS

 17 DE MARÇ DE 2024

En un diumenge en que de bon matí va aparèixer la boira, es va disputar a la població penedesenca de L'Arboç, organitzat de nou pel Club Tir amb Arc de L'Arboç la segona edició del memorial Salvador Inglés, arquer desaparegut que fou una persona molt estimat al club del qui se li guarda un gran record.

A la competició hi van participar arquers de Barcelona, Tarragona Lleida, Castelló, etc., fent un toral de participants de 64 arquers competint en les diferents divisions o modalitats del tir amb arc: Arc Longbow o recte, Arc Tradicional o Instintiu, Arc Nu, Arc Recorbat o Olímpic i Arc Compost o de politges.

La competició va consistir en una tirada amb dues tandes de sis series de sis fletxes cadascuna a 30 metres de distancia amb una diana de 122 cm. per a la divisió de longbow i de 80 cm per a la divisió de tradicional.

Els resultats dels dos participants del Club Tir anb Arc Arquers del Montmell van estar a l'alçada que ens tenen acostumats en els últimes competicions, doncs tots dos van pujar al podi.

- Jaume Montull Rué amb arc longbow, en categoria sènior home, amb una puntuació en la primera tanda de 279 punts i en la segona tanda de 250 punts, fent un total de 529 punts, va obtenir la primera posició que el proclamà guanyador de la seva categoria.

- Elisa Montserrat Batet amb arc tradicional, en categoria sènior dona, amb una puntuació en la primera tanda de 218 punts i en la segona tanda de 204 punts, fent un total de 422 punts va obtenir la tercera posició

Destacar, com no, la bona organització en tot moment per part del Club de Tir amb Arc de L'Arboç, gracies per la vostra atenció, pel bon piscolabis final i i una forta abraçada a la familia i amics del Salvador Inglés.


Més fotos del torneig a: