diumenge, 8 de setembre del 2019

OLIVELLA 2019 - III OPEN ROUND 900

08 DE SETEMBRE DE 2019

Una setmana desprès del primer èxit dels arquers del nostre Club, ens plantem de nou davant d'un torneig de tir amb arc. Aquesta vegada organitzat per Club Arquers Olivella, un Club del Garraf amb més de 25 anys d'història a les seves espatlles que compta amb més de 125 socis i arquers de moltíssima qualitat i amb fama de tractar molt bé a tothom que visita les seves instal·lacions.

El Club Arquers d'Olivella tornava al panorama actual del tir amb arc amb l'organització del III Open Round 900, un torneig amb la modalitat de round 900 vàlid també per la seva lliga local, que consisteix en tirar tres tandes de 90 fletxes repartides en 5 series de 6 fletxes cadascuna que es tiren a tres distancies diferents de diana.

La competició, com no podia ser d'altra manera, es va desenvolupar sota un clima perfecte per la practica del tir amb arc, un dia assolellat, molt bon humor i companyerisme i una gran organització. Poc a poc es van anant clavant les fletxes i sumant els punts fins al resultat final.

El Club Tir amb Arc Arquers del Montmell va inscriure dos representats que milloraren les puntuacions del torneig anterior i que van quedar de la següent manera:


- Jaume Montull Rué - Arc Longbow - Sènior Home - 1er. Classificat

- Maria Elisa Montserrat Batet - Arc Instintiu - Sènior Dona - 1er. Classificada


Més fotos del torneig a: