dilluns, 30 de setembre del 2019

SARAGOSSA 2019 - XV TROFEU VERGE DEL PILAR - XL TROFEU IBERCAJA

28 I 29 DE SETEMBRE DE 2019

Els dies 28 i 29 de setembre respectivament s’han celebrat a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal "La Granja" de Saragossa el XV Trofeu Verge del Pilar i el XL Trofeu Ibercaja.
Dos competicions en les que hi participen clubs de tir amb arc de la Comunitat de Madrid, Andalusia, País Basc, Andorra, Aragó, València i Catalunya. La representació penedesenca fou a càrrec del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell.

El dissabte es feu el Trofeu Verge del pilar amb una durada de 8 hores a l'aire lliure sota una temperatura mitja de 29º sota la modalitat de Roud 1440 consistent en tirar una sèrie de 6 tandes de 6 fletxes a cada una de les quatre distàncies de diana, primerament a 20 metres, desprès a 30 metres, una segona vegada a 30 metres i finalment l'ultima sèrie a 20 metres sent el guanyador el que més punts obtingui en totes elles

I el diumenge es va disputar el Trofeu Ibercaja que durà unes 5 hores amb temperatura mitjana de 31º i que consisteix amb eliminatòries que es juguen a sets entre dos arquers tirant a una diana a 20 metres, passant el guanyador a la següent ronda fins quedar el campió de cada modalitat.

Els resultats dels arquers del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell han estat els següents:

En el Trofeu Verge del Pilar, en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la primera posició en el Round 1440 sent el campió del torneig i la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona s’ha fet amb una molt meritòria quarta posició.

En el Trofeu Ibercaja, en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la tercera posició al caure en una molt ajustada semifinal i la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona s’ha fet amb la sexta posició en caure en quarts.

Bons resultats tenint en compte el nivell de competitivitat que requereixen aquest tipus de torneigs.