divendres, 11 de febrer del 2022

EL MONTMELL 2021 - "EL FORASTER" VISITA EL CLUB TIR AMB ARC ARQUERS DEL MONTMELL

13 - 15 D'ABRIL DE 2021

Tot i que aquesta crònica esta escrita al febrer del 2022, dies després de l'emissió del programa de "El Foraster" per TV3, fa referencia a la gravació del mateix a mitjans del mes d'abril de 2021 quan l'equip del programa es va presentar al Montmell. Com que una promesa es una promesa, els hi vam prometre que no faríem cap escrit ni publicaríem cap foto fins a l'emissió del programa, ara que ja s'ha difós, i complida la nostra promesa, ja podem dir la nostra.

Ja fa un parell d'anys, o potser una mica més ja vam tenir el primer contacte amb la gent d' El Foraster que ens va fer una primera entrevista, en representació al nostre club de tir amb arc, per a veure si encaixaria dins el seu programa. Temps desprès se'ns va comunicar que estàvem escollits per a sortir al programa i ens van donar el dia de gravació del mateix.

I arribat el dia... mentre estàvem entrenant el tir amb arc al nostre club es va presentar davant nostre el Quim Masferrer, per qui no ho sàpiga és el presentador del programa, amb tot el seu equip per a fer-nos una entrevista i gravar-nos mentre tiràvem fletxes. L'entrevista va durar poc més d'una hora entre preguntes i gravacions. La conversa fou força distesa i agradable i com anècdota direm que el Quim es va sorprendre molt per lo petit i poca cosa que és el nostre camp de tir. A lo que li vam respondre que a l'igual que El Foraster va visitar en el seu dia el poble més petit de Catalunya, ara estava en el camp de tir del Club de Tir amb Arc més petit de Catalunya.

Acabada l'entrevista ens van filmar tirant fletxes i vam aconseguir que El Foraster també en pogués tirar alguna. Desprès d'això el vam obsequiar amb una samarreta, no del nostre club que és petit, jove i pobre, si no de l'altra associació amb la que comparteix dia a dia que es ARCOFLIS, que la tenim una més avançada. Una vegada fetes les fotos de record recolliren tots els seus estris i seguiren donant tombs per La Joncosa del Montmell a la recerca de la bona gent.

Llavors, al cap d'un parell de dies ens torna a trucar la productora per anar de nou al Montmell a gravar unes altres escenes del programa en les que ens havíem de trobar totes les persones que sortirien en el programa fent una degustació de vins i caves. Evidentment que no hi vam posar res en contra i vam assistir-hi per de nou trobar-nos amb el Quim i el seu equip que entre conversa i conversa amb cadascun dels assistents anaven aclarint la gola amb els vins, caves i pastissos que se'ls oferien.

 
I ja un parell de mesos després se'ns convoca a tots els participant i a la resta de public a la gravació del programa, el que s'acaba veient a la tele al final. Com que el poble de La Joncosa no té un espai suficientment gran com per a acollir a tothom, la filmació es feu al poble veí de Masllorenç que té un recinte més gran on hi cabérem tots la mar de bé.

En aquesta gravació es tractava de fer el programa que després s'acaba de veure a la tele. En ella es presenta primerament el vídeo que s'emetrà i després, allí mateix s'afegeix el monòleg que tant acostumats ens té el Quim en cada programa.

I finalment es graven els crèdits, la part final del programa on la gent fa els últims comentaris. Allí de nou vam fer la nostra, doncs en les nostra conversa al camp de tir l'explicàvem al Quim Masferrer que també fèiem recreació històrica i tir amb arc medieval i que ens vestíem de tal manera per a fer-ho. A ell li feu gracia i li vam proposar de vestir-lo de l'època medieval tal i com vam prometre.


I uns mesos més tard rebem de nou una trucada de la productora dient-nos que al final no sortiríem al programa doncs tenien moltes coses gravades i havien de retallar de molts llocs i d'entre ells a nosaltres. Que hi farem, la tele es així i els minuts molt valuosos.

Però malgrat tot vam passar unes jornades molt divertides amb el Quim Masferrer i tot l'equip d'El Foraster que de debò son molt, molt, bona gent
   

Més fotos d'aquest esdeveniment a:

https://photos.app.goo.gl/aEQp3ZMKyxAGi2Z69