dimarts, 24 de setembre del 2019

LLEIDA 2019 - XXVII TORNEIG CIUTAT DE LLEIDA

21 I 22 DE SETEMBRE DE 2019

Els dies 21 i 22 de setembre s'ha celebrat a les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes de Lleida la XXVII edició del Torneig Ciutat de Lleida magistralment organitzat pel mateix club lleidatà.

El torneig consta de dos competicions, la de Round 1440 consistent en tirar a una sèrie de 6 tandes de 6 fletxes a cada una de les quatre distàncies de diana, primerament a 20 metres, desprès a 30 metres, una segona vegada a 30 metres i finalment l'ultima sèrie a 20 metres sent el guanyador el que més punts obtingui en totes elles, i el Ciutat de Lleida que son eliminatòries que es juguen a sets entre dos arquers tirant a una diana a 20 metres, passant el guanyador a la següent ronda fins quedar el campió de cada modalitat.

Un prestigiós torneig en el que participen clubs de tir amb arc de la Comunitat de Madrid, Andalusia, del País Basc, Andorra, Aragó, València, de Suïssa entre d'altres i de les quatre províncies catalanes. Com a representació penedesenca hi participà el Club Tir amb Arc Arquers del Montmell.

Malgrat l'amenaça de pluja que rondava tota la setmana per l'hora del torneig i que es va manifestar durant el viatge d'anada, finalment van esdevenir dos dies de competició del tot assolellades i amb molta calor.

Prèviament a la competició es va descobrir una placa per part de la família del recentment finat  Miguel Robles Navarro, soci i cofundador del club, en reconeixement de la seva trajectòria i dedicació al club. A continuació es va guardar un minut de silenci en memòria de Miguel i altres arquers d'altres clubs afins al Tir amb Arc Pardinyes que ens han deixat durant aquest any.

El torneig com sempre es va desenvolupar de manera normal amb molta animació i ganes de tots els esportistes. Acabada la jornada del dissabte, el Club organitzador munta un sopar de germanor en un restaurant on sopen tots els arquers i durant el mateix, entre plat i plat, es fan sorteigs de diferents articles per a tots els assistents. Aquest any el sopar es feu a La Fonda del Nastasi, un hotel-restaurant de gran prestigi en la zona.

Els resultats dels arquers del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell han estat els següents: en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la tercera posició en el Round 1440 i caient de manera molt ajustada en quarts en les eliminatòries del Ciutat de Lleida, mentre que l'altre representant del Club, la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d'arc Instintiu sènior dona s'ha fet amb una molt meritòria quarta posició en el Round 1440 caient també en quarts en les eliminatòries del Ciutat de Lleida.

Bons resultats que comencen a sumar a d'altres recentment obtinguts pel nostre club de recent creació que esperem augmentin en la seva propera fita esportiva que serà els dies 28 i 29 de setembre en el XV Trofeu Ciutat de Saragossa i el XL Trofeu Verge del Pilar.


Més fotos del torneig a:

i aquestes altres gentilesa del Club Tir amb arc Pardinyes de Lleida