Cursos


INFORMACIÓ SOBRE L'ESPORT DEL TIR AMB ARC

L'esport del tir amb arc és un esport diferent a altres esports i que entre les seves pròpies especificacions en te dos molt importants:

1.- ÉS UN ESPORT FEDERAT
2.- S'HA DE PERTÀNYER A UN CLUB PER LA SEVA PRÀCTICA

Atenent a aquestes dues consideracions...

1.- ÉS UN ESPORT FEDERAT

Ser un esport federat significa que s'ha de tenir una llicència esportiva expedida per una federació per a la pràctica d'aquest esport que, en aquests cas, atorga la Federació de Tir amb Arc.

Per aconseguir aquesta llicència federativa s'ha de fer prèviament un curs d’iniciació de durada determinada a càrrec d'un Tècnic en Tir amb Arc, qui, al final del curs, serà el que dictamini la concessió de dita llicència segons les aptituds del sol·licitant.

2.- S'HA DE PERTÀNYER A UN CLUB PER LA SEVA PRÀCTICA

Evidentment al ser un esport federat l'esportista té l'obligatorietat de pertànyer a un Club de Tir amb Arc per a poder practicar aquest esport i són únicament els Clubs qui poden demanar les llicències esportives tant noves com de renovació a la Federació de Tir amb Arc.

Tenint clar aquests dos conceptes sobre el Tir amb Arc, posem a la vostra disposició el nostre club i la nostra escola:


                            

Un club i una escola pertanyent al propi club on poder practicar i formar nous esportistes en aquest esport del Tir amb Arc tant de manera lúdica com per competició.

Els cursos que fem son:

CURS D’INICIACIÓ

Com hem dit abans es un requisit obligatori per a l'obtenció de la llicència esportiva.

Aquest curs consta de 9 hores de durada repartides en tres dies, es a dir tres hores per dia, i es podrà fer a La Joncosa del Montmell a les instal·lacions del CLUB TIR AMB ARC ARQUERS DEL MONTMELL sota la direcció d'un Tècnic amb qui s'acordaran els horaris de realització del mateix.

El curs té un preu de 120€ + 9,30€ de l'assegurança del cursetista que s'han d'abonar totalment el primer dia del curs donat que s'ha de tramitar la sol·licitud i l'assegurança el mateix dia.

Tot el material per a fer el curs, arcs, fletxes, proteccions, etc., el deixa el Tècnic instructor.

Una vegada fet aquest curs ja és pot obtenir la llicència federativa (amb els preus anuals que estableixi la Federació de Tir amb Arc, que figuren al final d'aquest text).

CURS DE PERFECCIONAMENT

Curs per a millorar i perfeccionar la tècnica del Tir amb Arc.

Més informació a: estirarc@gmail.com


ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 

Son cursos destinats tant per grans com per menuts, durant tota la temporada escolar (fent vacances a l'estiu i per Nadal) amb els següents preus:

30€ al mes - 1 hora i 30 minuts a la setmana - si l'arquer porta el seu material.
40€ al mes - 1 hora i 30 minuts a la setmana - si s'ha de deixar el material a l'arquer.

CURS D’ESTIU

Son cursos tant per adults com per a infants que es fan en la temporada estival i que tenen una durada de dos o tres setmanes.

Al començament de la temporada estival es publicaran les dates i condicions dels mateixos o podrà informar-se al mail de l'Escola de Tir amb Arc  estirarc@gmail.com

AFILIACIÓ A UN CLUB

Una vegada fet el curs d'iniciació i amb la positiva aprovació per part del Tècnic ja es pot inscriure en un club per que es demani la llicència Federativa.

Es pot fer soci de qualsevol club de Tir amb Arc que l'esportista esculli. Cada Club té els seus preus i tarifes

Si vol ser soci del CLUB TIR AMB ARC ARQUERS DEL MONTMELL els preus son:I els preus de les llicències Federatives per a esportistes son:Federació Catalana de Tir amb Arc
PREUS ANUALS LLICÈNCIES ESPORTIVES
Temporada 2020-2021

EDAT: any naixement (edat que es complirà durant 2021).
ARQUER fins a 14 anys (inclosos)  -  15,70€
ARQUER a partir de 15 anys           -  57,30€

Això és tota la informació que necessita un arquer per estar federat i pertànyer a un Club.


JA PODEU APUNTAR-VOS !!!