dimecres, 16 d’octubre del 2019

LA JONCOSA DEL MONTMELL 2019 - VERMUT I FLETXES (27-10-2019)

27 D'OCTUBRE DE 2019

"Sempre es un bon moment per a poder tirar unes fletxes amb bona companyia", frase que s'escolta molt en el món del tir amb arc i que conté una de les principals essències d'aquest esport.

I així és, una gran veritat, com també es feu realitat aquest darrer diumenge situats al peu del Montmell, dins la zona esportiva de la Joncosa del Montmell i amb un molt bon dia de tardor, assolellat i sense vent, on el nostre club i escola de tir amb arc vam seguir la tasca de foment i promoció d'aquest esport que portem iniciada de ja fa un temps per acostar a tothom les virtuts, beneficis, valors, etc., que configuren l'esport del tir amb arc.

La nostra feina va començar a les 10:00 del matí, després de tenir muntats els parapets amb les seves dianes, tenir muntats els arcs, preparades les fletxes i muntada una taula amb bona informació sobre el tir amb arc, el club i l'escola.

I just quan estigué tot muntat arribaren les primeres persones per a provar la seva destresa amb un arc a la mà provant la seva punteria tirant contra una diana.

I fou l'inici, doncs sota l'atenta mirada i direcció dels nostres monitors les persones que així o desitjaven podien fer un tastet del que és aquest esport i gaudir de les sensacions que comporta poder tirar i veure volar una fletxa fins a l'objectiu i, com no, moltes de les quals clavant-se al ben mig de la diana

En el període de quatre hores que va durar l'esdeveniment moltíssimes més persones van anar passant per la nostra zona de tir amb arc, persones amb edats ven variades doncs hi van passar des de nens, joves, adults i jubilats fent així bo el que sempre s'ha dit en el tir amb arc, que és un esport per a totes les edats.

El que no ens va quedar gaire clar a nosaltres va ser quin de tots els sectors d'edat que van participar-hi va gaudir més de la tirada doncs cadascun d'ells s'ho van passar la mar de bé.

I com deia el nostre títol "Vermut i fletxes" seguidament, i per gentilesa de l'Ajuntament del Montmell, tots els assistents foren convidats a un vermut refrigeri molt ben acceptat per tothom.

Volem donar novament les gràcies a l'Ajuntament del Montmell amb el seu alcalde i regidora de cultura al davant per confiar de nou en nosaltres, proporcionar-nos una jornada com aquesta, promocionar la nostra activitat i esport, traslladar el nostre material i estar presents en tot moment. Moltes gràcies.

I a tots us esperem el proper dia 14 de desembre a la Joncosa del Montmell en el "Tira la teva fletxa solidària" un acte de recaptació de fons per motiu de La Marató de TV3 en la lluita contra les malalties minoritàries on amb la vostra col·laboració convidarem esport i solidaritat.
Us hi esperem a tots !!!


Més fotos de la jornada a: