dimecres, 13 de març del 2024

MANRESA 2024 - 3er. TORNEIG DE LA MISTERIOSA LLUM

 18 DE FEBRER DE 2024

Poc a poc es va consolidant a Manresa, més o menys la tercera setmana del mes de febrer, El Torneid de tir amb arc de la Misteriosa Llum. Una tirada desapareguda feia cinquanta anys i que el Club Tir amb Arc Manresa ha volgut recuperar i que en aquesta tercera edició, on s'han batut novament la participació d'esportistes, ja està present en les agendes i calendaris de molts arquers.

La competició es en format d'aire lliure, a 18 metres amb les modalitats d'arc longbow, arc instintiu, arc nu, arc olímpic i arc compost (o de politges) i les categories son absolutes, es a dir, competeixen homes i dones en la mateixa categoria tant en sènior com en veterà.

El torneig consisteix en tirar dues rondes de 10 tandes de tres fletxes cadascuna sent el guanyador de cada modalitat i categoria el que aconsegueix més punts. Es tira sobre una diana de 40 cm. i les puntuacions van des de el "0" (fletxa nula) , 5, 6, 7, 8, 9, 10 com a màxima puntuació

Les modalitats i categories en les que participa el Club Tir  amb Arc Arquers del Montmell son les d'arc longbow sènior i arc instintiu sènior, que son en les que competeixen els nostres arquers.

I els resultats del nostre Club son els següents:

En arc Longbow sènior absolut:

- Jaume Montull Rué - 3er. Classificat amb una puntuació en la primera ronda de 235 punts i en la segona ronda de 245, fent un total de 480 punts.


En arc Instintiu sènior absolut:

- Maria Elisa Montserrat Batet - 3ra. Classificada amb una puntuació en la primera ronda de 234 punts i en la segona ronda de 235, fent un total de 469 punts.
Sobre la tirada dir que aquesta va estar molt bé. Per ser el mes de febrer a Manresa, propens a fer bastant de fred, el dia va ser molt assolellat, sense aire i fins i tot va haber-hi sensació de calor que va anar augmentant a mesura que avançava el matí. Una jornada de retrobament d'antics amics i de fer-ne de nous.

I sobre l'organització dir que va ser perfecta, una vegada més, superant-se en cada edició, fent-nos sentir com a casa, omplint-nos la panxa per carregar de nou forces amb una botifarrada i fent un sorteig entre tots els arquers de diversos productes i material al finalitzar la tirada. Tot plegat excel·lent.

Esperant ja la propera edició...


Més fotos de l'esdeveniment a: