dilluns, 27 de setembre del 2021

LLEIDA 2021 - XXVIII CIUTAT DE LLEIDA

25 I 26 DE SETEMBRE DE 2021

Aquest fi de setmana, que correspon als dies 25 i 26 de setembre, s’ha disputat a les instal·lacions del Club de Tir amb Arc Pardinyes el XXVIII Trofeu Ciutat de Lleida, un altre clàssic del panorama del tir amb arc, que ve just desprès del ciutat de Saragossa, celebrat la setmana passada, que com aquest últim consta de dues competicions independents que es disputen en dos dies.

Dos competicions en les que hi participen clubs de tir amb arc d'arreu de
l'estat espanyol la península espanyola amb clubs de la Comunitat de Madrid, Castella - La Manxa, Castella i Lleó, Andalusia, País Basc, Andorra, Aragó, València i Catalunya. Una vegada més com a representació esportiva del Penedès va anar a càrrec del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell que van aconseguir de fer dos podis.

La primera de les competicions, disputada el dissabte, és en format de Round 1440 que consisteix en tirar 4 tandes de 6 series de 6 fletxes per sèrie, un total de 144 fletxes a una diana de diferents mides i diferents distàncies segons la modalitat i categoria de tir, sent el guanyador l'arquer que més punts obtingui a la finalització.

El Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell, va competir amb dos arquers i  les modalitats van ser la de Arc Instintiu i la d'Arc Longbow. Tant en les dues modalitats, en aquest torneig, la distància és igual, en aquest cas es van fer dues tandes a 20 metres amb diana de camp de 40 cm i dues tandes més a 30 metres amb diana de camp de 80 cm. Les puntuacions a la diana van de 0 a 6 punts per fletxa.

Després de 8 hores de competició, al finalitzar aquest torneig, el resultat dels Arquers del Montmell va ser:

- Maria Elisa Montserrat Batet, en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona, ha obtingut la segona posició amb uns resultats parcials de 115, 105, 123 i 98, fent un total de 441 punts.

- Jaume Montull Rué en la modalitat de arc Longbow sènior masculí ha obtingut la tercera posició amb uns parcials de  total de 90, 92, 113 i 102 que configuren un total de 397 punts

La segona de les competicions es va disputar el diumenge en format d'Eliminatòries, que consta de dues series classificatòries, per a fer ranking i sobre aquest mateix, es fan tandes eliminatòries de arquer contra arquer fins que queda el guanyador del mateix. En aquest torneig s'unifiquen les categories d'Arc Instintiu i Arc Longbow tant masculí com a femení. És tira a una diana de 20 metres, amb una diana de camp de 40 cm. arquer contra arquer, com els penaltis en el futbol, i el guanyador passa de ronda eliminat al seu oponent.

Quatre hores de torneig desprès una tercera posició per Maria Elisa Montserrat Batet que va caure en semifinals i una cinquena posició per Jaume Montull Rué que va caure en quarts de final contra la seva companya de club, Maria Elisa Montserrat..

Destacar la bona organització per part del Club Tir amb Arc Pardinyes, organitzador del torneig, per totes les atencions rebudes i per aconseguir que tots ens sentíssim com a casa.

En definitiva, dos podis pels nostres arquers, bons resultats tenint en compte el nivell de competitivitat, dificultat i exigència que requereixen aquest tipus de torneigs.


Més fotos del torneig a:

https://photos.app.goo.gl/Ck7sQvxkH5RV2WmVA