dilluns, 6 de setembre del 2021

SANT ANDREU DE LA BARCA 2021 - TORNEIG DE FESTA MAJOR I 1er. TROFEU FERRAN CATALÁN

05 DE SETEMBRE DE 2021

Com ja comença a ser habitual en el mes de setembre el Club de Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca organitza una tirada per la Festa Major.

Aquesta vegada la tirada escollida va ser de la modalitat d'Aire Lliure que és tracta de tirar un total de 72 fletxes en dues tandes de 36 fletxes cadascuna i repartides en 6 series de 6 fletxes a cada  tanda i que es tiren sobre diana situades a determinades distancies segons la modalitat d'arc. En el cas de la modalitat d'arc Longbow i arc Instintiu, les modalitat que ens interessen, la distancia és de 30 metres. En Instintiu en una diana de 80 cm. i en Longbow la diana és de 122 cm. per ser una modalitat més complicada.

El Torneig de Festa Major - 1er Trofeu Ferran Catalán és va celebrar a les instal·lacions del Club de Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca destacant que aquest era el primer trofeu dedicat al Ferran Catalán que tant ha fet per el club durant molt de temps contribuint de manera que a dia d'avui aquest club sigui un dels veterans amb grans arquers i molts èxits a les seves vitrines que en aquesta edició va a tornar a organitzar un torneig impecable.

La nostra participació va ser en Arc Instintiu on la representant del Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell CTAAM, Maria Elisa Montserrat va aconseguir fer pujar al pòdium com a segona classificada amb un total de 375 punts. L'altre representant del nostre Club, Jaume Montull, en la modalitat d'Arc Recte o Longbow, també tingué presencia al pòdium al quedar com a segon classificat amb un total de 543 punts. Entre tots dos sumen dos nous trofeus al palmarès del Club.

El pòdium d'Instintiu femení va quedar de la següent manera:

1ra. Classificada: Alicia Castillo del Club Tir amb Arc Sant Andreu de la Barca amb una puntuació de 533 punts

2na. Classificada: M. Elisa Montserrat Batet del CTAAM - Club Tir amb Arc Arquers del Montmell amb una puntuació de375 punts

3ra. Classificada: Manoli López del CCTA - Club Català de Tir amb Arc amb una puntuació de346 punts.

I el pòdium de Longbow va quedar de la següent manera:

1er. Classificat: Enrique Flores Delgado del CTAR - Club Tiro con Arco Rubí amb una puntuació de 618 punts.

2on. Classificat: Jaume Montull Rué del CTAAM - Club Tir amb Arc Arquers del Montmell amb una puntuació de 543 punts.

3er. Classificat: Jordi Lorenz Jornalet del TEM - Tir Esportiu Mataró amb una puntuació de 528 punts.

Com sempre les nostres felicitacions als guanyadors i, com no, a l'organització del Torneig

Salut i bones fletxes!!!


Més fotos de l'esdeveniment a: