dijous, 22 de juny del 2023

SANT JOAN DESPÍ 2023 - 9è. TORNEIG DE SANT JOAN

 17 DE JUNY DE 2023

Convidats per el Club Tir amb Arc Despí, aquesta setmana passada vam assistir a una nova edició de la tirada de Sant Joan, un clàssic de les competicions de tir amb arc que pràcticament obre la temporada de competicions estiuenques.

En aquesta novena edició i coincidint amb el vint-i-dosè aniversari del club, aquest torneig va tornar a demostrar que està en plena forma amb una excel·lent organització i molt bona participació.

La competició fou per la tarda i va consistir en una tirada d'aire lliure a 18 metres comuna per a totes les modalitats d'arcs participants. Es van fer dues tandes de 10 series per cadascuna. En aquestes series cada arquer tiraba 3 fletxes sent la máxima puntuació de 10 punts i la mínima de 0 punts.

Tot i que va fer una calor considerable, el lleuguer aire que de tant en tant bufaba i les fresques ampolles d'aigua que ens va suministrar l'organització van fer molt suportable la competició.

En el nostre cas, aquesta vegada no vam arribar a pujar cap escala del podi per a recollir cap trofeu, doncs els nostres representants del club, el Jaume Montull Rué en la modalitat d'arc longbow categoria sènior va acabar en una cinquena posició i la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d'arc instintiu va finalitzar en una sisena posició. Però no vam tornar de buit doncs en les nostres motxilles ens vam endur el bon rotllo dels arquers participants, retrobar-nos amb antics companys i fer-ne de nous i la bona feina de l'organització.

Una vegada acabat el torneig, fet el recompte de punts i atorgats els trofeus als guanyadors, la festa va continuar a les instal·lacions del club, es va sortejar un pernil, van correr les begudes i s'escolta bona música que van amenitzar la resta de la vetllada.

Com no, donar les gracies i felicitar de nou a l'organització. Tornarem aviat.

Més fotos del torneig a:

https://photos.app.goo.gl/6vWthxTJK1Whftci8